2014年4月1日星期二

http://www.chestercreek.com/shipping/ www.isklar.nooldsiteaspnet_client.asp nike free run nef714

Li Yi er ikke ille nok, AC rase enn verdt å nevne, nike air max trygg praksis går. Rongchang Zai rynke, så komme tilbake for å lette rapporterings SONG dag praksis, ikke mer enn røret. Men...... Song dager rådvill, gjør deg selv og andre så unngå krig ? Dette er ikke en feiging handle det ? Som forståelse er en tør til hjertet av himmel og jord, det gjelder sterke sterkere, vet selv, så for å unngå krig telle ? Unødvendig å si, siden når saken nike rapportere det til toppen, praktiserer du meditasjon er.

Alas, hvordan kan stoppe.... ser Rongchang Zai bort figur, Song sukk påfølgende dager, selv som slu rev nike free run, denne gangen også forvirrede tanker, gikk i stykker, en tid til å faktisk ikke vite hva de skal gjøre det. Etter en lang tid, da kom den melodiøse bjelle over toppen, Song geni endelig roe stemningen, smilende tiger slått tilbake på hverdager, så ser Zeixiao løp mot toppen. Over toppen, stor Enbu scenen, i alderen tyve, iført en blå kjole smilende ansikt av unge folk bygger basen peker hundrevis av disipler praksis.

Mingyu brødre, nike Hvorfor deltar ikke i dag Jiange lære det ? Liker du ikke det ? En disippel stoppet handlingen, noe rådvill mot Mingyu spurt. I dette øyeblikket, hadde publikum fullt øve også stoppet Shining øynene så stasjonen i sentrale Taiwan Enbu Mingyu, venter på hans svar. Oh, nike religiøs person ønsker er en kamp med mot til å kjempe med dagen, ukuelig hjerte, men bør ikke være for sprelsk. Klostervesenet er også dyrking av sinnet, bare kulminasjonen av tankene, chipping og ubevegelig himmelen som kan gjøre en forskjell Dacheng.Alle hørte å snakke, er å forstå den ikke- forstå, ikke alle ut sin mening, etter å ha tenkt en stund før nikker bekreftende. Men på dette tidspunktet, jeg hørte om det fra signifikant uventet stemme hørtes langt bort, falt til ørene av alle de tilstedeværende. Når det er sagt, hvis noen kan ta initiativ til å invitere kamp? Er nike unngå krig, elsket hørte ikke, fortsatt konsentrere seg om kultivering av sinnet ? Discourse med en latter, hører ingen glede, sinne, uansett utfall er også altfor nær til å ringe, som om å spørre et spørsmål som er reist tvil av folket. Å, kan likevel lære, kan unngås hvis den virkelige krig mot hverandre.

没有评论:

发表评论