2014年1月24日星期五

http://www.multicam-systems.com/download/ www.trisect.dkwp-includesnike.php nike air max 90 xqk147

http://www.trisect.dk/wp-includes/nike.php Generalkonsul Liu Ming kommuniké ni og ni lande, erklæringer og protokoller på andendagen efter forhandlingerne. () Få den formelle anerkendelse af regeringer, dette resultat, helt chok forblev i Beijing Chang Tso -lin, Wu Pei -fu, Zhang Zongchang i Qingdao, i Tianjin, Li Jinglin og Sun Chuan - fang, et al. Fordi denne række aftaler i overensstemmelse med national og Liu Ming ni af ting, at blive anerkendt af regeringerne i eftermiddag, og om et fælles Ungarn, Belgien, Danmark, Holland, Schweiz, Sverige, Tyrkiet, Grækenland, Norge og andre lande, atten vestlige lande også annonceret, at nike air max bryde alle forbindelser med den nordlige regering og diplomatisk samarbejde.

Som et resultat, at regeringen er ikke kun i den nordlige borgerkrig slagmarker begyndte at smuldre, selv diplomatisk, nike roshe run også efterladt en japansk støtte nike free run alene. Zongchang men havde ikke forventet, at Liu Ming ni ved middagstid den næste dag, holdt en tale, det faktisk lade ham i Shandong Luxi nord, Jinan, Southwest og andre steder er seks militær opstand har erklæret at acceptere Yi Wu reddet reorganisering. Om aftenen, formanden for den nationale regering i Guangzhou Wang Zhaoming leverede også en offentlig tale, erkendte Liu Ming ni og ni lande har underskrevet konsulære , og retsgyldig med øjeblikkelig henrettelse.

Og opfordre dem til at fjerne resterne af det område i Shandong Fengtian snart, derefter mod syd og den nordlige Expedition nike free run fælles korstog mod Sun Chuan - fang, Unite Wu et al krigsherre tropper. Da Jiang Wang position i. Liu Ming har bestilt ni kompileret første division for at bo midlertidigt i Cangzhou, overført til militærpolitiet fra bag den tolvte division stationeret i Huanghua, kæmpede 60.000 mænd tolv turen tog kun fire timer, de erobrede Qing og Jinghai, Tianjin, Jiang Bing Feng lige periferi. Chang Tso -lin og Li Jinglin, skyndte fra Vesten og Feng slagmarken, tre hær mobiliseret for at haste til undsætning en enkelt strøm nord for Jinghai Town -området.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论